DW WebDesign Logo website

WerkWijze

1.

Kennismaking

” We gaan graag met je in gesprek over je websitebehoeften, zodat we een helder beeld krijgen van wat je zoekt. Na dit gesprek sturen we je een gedetailleerde offerte, zodat je precies weet wat we kunnen bieden en welke kosten hieraan verbonden zijn. We kijken ernaar uit om samen een website te creëren die aan al jouw wensen voldoet. ,,

2.

Voorbeeld site

” Je krijgt toegang tot de voorbeeldsite, gevolgd door de eerste ronde van feedback. Laat ons weten wat je denkt en we passen het aan volgens jouw wensen. Samen zorgen we ervoor dat de site aan al jouw verwachtingen voldoet. ,,

3.

Evaluatie

” Evaluatie wordt verwerkt en gebruikt om verdere verbeteringen aan de website aan te brengen. De ontwikkeling van de site wordt voortgezet en geoptimaliseerd op basis van de ontvangen input. ,,

4.

Livegang

” Na de tweede ronde van feedback gaan we over tot de lancering van jouw nieuwe website. ,,

Een website van DW WebDesign bestaat uit

Aantal pagina’s

Geef jouw online aanwezigheid vleugels met onze op maat gemaakte websites. De basis bestaat uit essentiële pagina’s, perfect afgestemd op jouw bedrijfsidentiteit met logo, kleuren, lettertype en unieke content.

Dankzij ons geavanceerde content management systeem (CMS) kun je moeiteloos onbeperkt nieuwe pagina’s toevoegen. Of je nu producten, diensten, blogposts of evenementen wilt delen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Beheer zelf je content of laat het aan ons over, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is. Transformeer jouw online aanwezigheid met een website die niet alleen functioneel is, maar ook de essentie van jouw merk weerspiegelt.

Naadloze interface

Een overweldigende meerderheid van je bezoekers, ruim 50%, maakt gebruik van mobiele telefoons of tablets om je bedrijfswebsite te verkennen. Deze trend blijft groeien, en daarom is het van vitaal belang dat jouw website naadloos functioneert op diverse apparaten. Bij DB WebDesign begrijpen we deze noodzaak, daarom zijn al onze websites ontworpen met responsiviteit als kern.

Onze responsive websites passen zich automatisch aan aan het schermformaat, waardoor ze optimaal presteren, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. Dit niet alleen om de waardering van je bezoekers te verdienen, maar ook om erkenning te krijgen van zoekmachines zoals Google.

Door te kiezen voor een responsive design hoef je slechts één website te onderhouden, wat niet alleen kosten bespaart ten opzichte van aparte mobiele sites, maar ook tijd. Hierdoor kun je je focussen op wat echt belangrijk is: de groei van je bedrijf. Investeer in een responsive website van DB WebDesign en garandeer een indrukwekkende online ervaring voor je bezoekers, terwijl je de gunst van zoekmachines behoudt.

Blog & News

Blog & nieuwsmodule

Met de DW WebDesign blog- en nieuwsmodule maak je het beheren van jouw bedrijfswebsite eenvoudig en boeiend. Plaats moeiteloos berichten over verschillende onderwerpen en deel ze via nieuwsbrieven en sociale media zoals Facebook, waardoor je online aanwezigheid groeit.

Regelmatige blogposts houden je website dynamisch en trekken de aandacht van bezoekers. Hier zijn enkele ideeën om mee te beginnen:

Bedrijfshistorie: Neem je lezers mee door de geschiedenis en mijlpalen van je bedrijf.
Nieuwe Menukaart: Deel opwindende updates en verhalen achter je culinaire creaties.
Medewerkers: Stel je team voor, deel hun verhalen en passies.
Leveranciers: Geef een kijkje achter de schermen bij de mensen die je bedrijf ondersteunen.
Omgeving: Verken de interessante plekken en geschiedenis rondom je bedrijf.
Lokale Evenementen: Houd je lezers op de hoogte van lokale activiteiten en evenementen.
Feestdagen: Haak in op seizoensgebonden feestdagen met speciale aanbiedingen en goede wensen.

Gebruik deze inspiratie om boeiende content te creëren en maak van je website een levendige plek waar bezoekers graag terugkomen.

Evenementen- en activiteitenagenda

Organiseer je met enige regelmaat evenementen en activiteiten? Vergeet dan niet deze opwindende gebeurtenissen in de agenda van jouw website te vermelden!

Naast het promoten van jouw eigen evenementen, kun je ook externe activiteiten in de stad toevoegen. De kans is groot dat bezoekers die op zoek zijn naar informatie over deze gebeurtenissen jouw website ontdekken via Google. Het delen van een uitgebreide evenementenkalender op jouw platform vergroot niet alleen de zichtbaarheid van jouw initiatieven, maar biedt ook een waardevolle bron van informatie voor jouw bezoekers. Zorg ervoor dat jouw website een centrale plek wordt voor iedereen die op zoek is naar boeiende evenementen in jouw stad!

Blog & News
Blog & News

Website met nieuwsbrieven

Wist je dat maar liefst 70% van de Belgen reclame het liefst via e-mail ontvangt? En dat 72% zich daar wel eens door laat verleiden tot een aankoop? Ontdek zelf de kracht van e-mailmarketing!

Met een nieuwsbriefsysteem blijf je moeiteloos in contact met jouw gasten. Of het nu gaat om de introductie van een nieuwe menukaart, een uitnodiging voor een bijzonder evenement, of felicitaties aan een jarige gast – e-mailmarketing biedt een directe en persoonlijke manier om jouw boodschap over te brengen.

Heb je nog geen nieuwsbriefsysteem? Geen zorgen, ik help je graag bij het kiezen en configureren ervan. En als je al een systeem gebruikt, plaats ik het aanmeldformulier gratis op jouw nieuwe website. Vul het voorbeeldformulier in en ontvang regelmatig gratis tips om meer gasten via jouw website en online marketing te bereiken.

Mis de kans niet om de kracht van e-mailmarketing te benutten en jouw onderneming naar nieuwe hoogten te brengen. Neem vandaag nog contact met me op!

Sociale media integratie

Uw gasten zijn actief op diverse sociale media platforms, waaronder Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn en andere kanalen. Bent u als bedrijf ook aanwezig op deze platforms? Als dat het geval is, kunnen we directe links naar uw sociale media profielen op uw website plaatsen. Op deze manier wordt het eenvoudig voor uw gasten om uw bedrijf te vinden en te volgen.

Wilt u daarnaast een blog- of nieuwsmodule op uw website integreren? Dan kunnen we ‘deelknoppen’ onder elk artikel toevoegen. Hiermee kunnen lezers de inhoud snel en gemakkelijk delen met hun vrienden op sociale media. Dit vergroot niet alleen de zichtbaarheid van uw bedrijf, maar stimuleert ook de betrokkenheid en interactie met uw online publiek. Neem gerust contact met ons op om deze functies te bespreken en te implementeren, zodat uw online aanwezigheid optimaal benut wordt.

Blog & News
Blog & News

Sterren en Clicks

In de wereld van online bedrijfsvergelijkingen is klantfeedback cruciaal. Integreer onze eenvoudige recensiemodule op jouw website voor directe impact.

Voordelen:
Betrouwbaarheid tonen
Persoonlijke inzichten bieden
Interactieve community opbouwen
Functionaliteiten:
Onze module biedt volledige controle en personalisatie, waardoor jouw bedrijf opvalt.
Laat Gasten Hun Stem Horen:
Stimuleer interactie door gasten hun eigen beoordelingen te laten achterlaten. Positieve feedback bouwt vertrouwen op, negatieve feedback biedt kansen voor verbetering.
Conclusie:
Versterk jouw online aanwezigheid met klantrecensies en maak van elke websitebezoeker een tevreden gast!

Contactformulier

Een onmisbaar onderdeel van iedere website is een contactformulier, waarmee bezoekers zonder gedoe berichten kunnen versturen.

Heb je behoefte aan een op maat gemaakt formulier? Bijvoorbeeld voor het aanvragen van informatie over feesten en partijen, of andere specifieke formulieren? Geen probleem, met slechts enkele muisklikken voeg je dit gemakkelijk toe aan jouw website.

Blog & News
Blog & News

Milieuvriendelijke hosting

Bij DB WebDesign kiezen we bewust voor milieuvriendelijke hosting servers. Onze servers draaien op duurzame energiebronnen zoals wind- en zonne-energie, waardoor we onze ecologische voetafdruk minimaliseren.

Naast het verminderen van onze CO2-uitstoot, combineren we duurzaamheid met optimale prestaties. Kies voor onze groene hostingdiensten en draag bij aan een duurzamere digitale wereld. Samen maken we het verschil.

Gratis SSL/TLS 1.3 encryptie

Je website maakt gebruik van SSL-encryptie en TLS 1.3 voor een veilige en snelle HTTPS-verbinding. Je hoeft je geen zorgen te maken over de beveiliging en technische aspecten, want via het onderhoudscontract verzorg ik de hosting, domeinnaam, e-mailadressen, updates, beveiliging en back-ups.

Je hebt zelf de vrijheid om wijzigingen aan je website aan te brengen of nieuwe inhoud toe te voegen. Het proces is eenvoudig, maar als je vragen hebt of specifieke wensen, sta ik altijd klaar om hulp en advies te bieden.

Terwijl jij je bezighoudt met het helpen van je klanten, zorg ik ervoor dat de technische kant van je online aanwezigheid soepel verloopt. Mocht je ergens tegenaan lopen of ondersteuning nodig hebben, kun je op mij rekenen. Samen streven we ernaar om jouw online ervaring probleemloos en succesvol te maken.

Blog & News
Blog & News

Koppeling met Google

Je website wordt geïntegreerd met zowel Google Analytics als Google Search Console. Op deze manier worden gedetailleerde statistieken bijgehouden over de bezoekers van je website. Hierdoor krijg je inzicht in hoe mensen jouw restaurant hebben ontdekt. Wordt jouw website bezocht via een mobiele telefoon, tablet of computer? Uit welke regio komen je bezoekers en welke taal spreken ze?

Deze waardevolle informatie vormt de sleutel tot het optimaliseren van zowel je website als je dienstverlening. Wil je regelmatig op de hoogte worden gehouden van deze statistieken via e-mail? Geen probleem, ook dat is eenvoudig te regelen.

Tekstschrijver nodig?

Ben je op zoek naar een website gevuld met informatieve en aansprekende teksten voor jouw bezoekers? Dat is precies waar ik je bij kan helpen!

Samenwerkend met een ervaren tekstschrijver en communicatieprofessional, excelleer ik in het schrijven en communiceren van teksten die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw website.

Heb je al zelf geschreven teksten? Geen probleem! Ik help je graag met het online plaatsen van jouw eigen teksten.

Blog & News
Blog & News

Fotografie

Wanneer bezoekers jouw website verkennen, streven ze ernaar om duidelijk inzicht te krijgen in jouw identiteit en activiteiten. Dit bereik je het beste door gebruik te maken van hoogwaardige foto’s, vastgelegd door een professionele fotograaf. Wij bieden de mogelijkheid om samen te werken met een externe fotograaf die ervaring heeft in het vastleggen van de essentie van jouw bedrijf. Daarnaast heb je ook de vrijheid om zelf prachtige beelden aan te leveren, zodat je op jouw website een visueel aantrekkelijke en informatieve omgeving creëert. Het tonen van heldere, esthetische foto’s is niet alleen een manier om te laten zien waar jouw onderneming voor staat, maar ook om de bezoekers een memorabele en boeiende online ervaring te bieden.

Onderhoud & Support

Na de lancering van je website is regelmatig onderhoud cruciaal. Met mijn onderhoudscontract blijft jouw website veilig en up-to-date, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf.

Bovendien bied ik flexibele support voor eventuele aanpassingen of uitbreidingen aan je website. Vertrouw op mijn diensten voor een stabiele en groeiende online aanwezigheid, zonder technische zorgen.

Blog & News

” FAQ

Waarom laat ik mijn website bouwen bij DW WebDesign?

Aangezien we veel ervaring hebben met het maken van websites en hosting, hebben we al veel websites gemaakt. We werken samen met jou aan de website, waarbij we regelmatig overleggen over het ontwerp en jouw doelen en wensen.

Hoe kan ik er zeker van zijn dat DB WebDesign mijn wensen begrijpt en in staat is om de perfecte website voor mij te maken?

We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we uitgebreid jouw wensen en bedrijfsbehoeften bespreken. Je kunt erop vertrouwen dat we blijven werken totdat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Wat kost het laten maken van een website bij DB WebDesign?

We begrijpen dat de tarieven die door verschillende ontwerpers worden gehanteerd voor het ontwikkelen van een website sterk kunnen variëren. Wij geloven echter dat kwalitatief webdesign niet per se buitensporig duur hoeft te zijn. Onze onderscheiding ligt in onze transparantie wat betreft de kosten.

Kan ik, nadat de website live is gegaan, zelf wijzigingen aanbrengen?

 

Ja, dat is zeker mogelijk. Bij ons krijg je een eigen login waarmee je volledige toegang hebt tot het aanpassen van teksten op je website. Hiermee kun je gemakkelijk en snel de inhoud van je site wijzigen naar jouw wensen.

Waarom is hosting noodzakelijk en wat doet het voor mijn website of applicatie?

Het internet ontstaat niet uit het niets; elke website bevindt zich op een server of in de Cloud, als een digitale harde schijf. Zonder hosting komt je website niet tot leven op het web. Wij beheren onze eigen hosting, waardoor we de controle hebben over de toegankelijkheid en het succes van jouw online aanwezigheid.

Hoe kan ik contact met DB WebDesign?

Neem gerust contact met me op via WhatsApp, e-mail of telefoon. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om productinformatie, ondersteuning of andere zaken, ik ben hier om je te helpen. Kies de contactmethode die het beste bij jou past, en ik zorg ervoor dat je snel en adequaat wordt geholpen. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

Kan ik mijn website laten aanpassen bij DB WebDesign?

Heb je je eigen WordPress-website gebouwd of heb je er een laten maken, maar ben je niet helemaal tevreden? Heb je hulp nodig van iemand die de nodige expertise heeft? Ik bied website-ondersteuning voor WordPress aan. Je kunt mij inhuren voor één of meerdere uren, en samen kunnen we bekijken hoe we jouw website kunnen verbeteren. Neem gerust contact met me op, en laten we samen een passende oplossing vinden voor jouw website.

Is het tijd voor een nieuwe frisse website?

Wij vinden het belangrijk om samen met jou naar de beste oplossingen te kijken en streven altijd naar een eerlijk en transparant advies. Voordat we een offerte opstellen, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Op deze manier willen we zekerstellen dat we jouw wensen en behoeften volledig begrijpen. Door pas na deze kennismaking een offerte te presenteren, zorgen we ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan, want transparantie staat bij ons hoog in het vaandel.