DW WebDesign Logo website

Wat kan u verwachten van de website

N

Een unieke website

Iedere onderneming is anders, en dus ook elke website moet anders zijn. We beginnen altijd vanaf een lege bladzijde, en vullen deze op basis van uw persoonlijk wensen in.

N

Deviceonafhankelijk

Onze websites werken perfect op elk apparaat, of het nu een desktop, laptop, tablet of smartphone betreft.

N

Snel & gemakkelijk vindbaar

Enorm belangrijk is de snelheid van een website. Hoe sneller uw website, hoe beter deze scoort in de zoekresultaten van Google.
Naast optimaliseren van de snelheid van een website voeren wij ook nog andere optimalisaties door zodat uw website goed scoort in Google.

N

Een website op maat van de bezoeker

Websites zijn vaak gemaakt vanuit louter het perspectief van de ondernemer zelf. De info is dikwijls vrij technisch en niet altijd klantvriendelijk. Op een website dient men kort en eenvoudig weer te geven wat de bezoeker precies zoekt, en hoe u hem daarbij kan helpen. Een potentiƫle klant is vaak niet op zoek naar een concrete ondernemer, maar naar een oplossing voor zijn of haar probleem.

N

Toekomstgericht en gebruiksvriendelijk platform

Onze websites worden gemaakt in WordPress, een snel en gebruiksvriendelijk CMS (content management system) waar het tekstueel aanpassen van de website eventueel nadien desgewenst door u zelf kan gebeuren na een korte instructie hiertoe.

Altijd een website op maat

Zoek niet verder naar een professionele partner bij het realiseren van uw website. Wij creƫren websites met zorg en gericht op de wensen van de klant, met een mooi design en solide technische prestaties. Onze responsieve websites garanderen een optimale weergave op elk apparaat, en ze worden SEO-vriendelijk opgeleverd, waardoor ze goed vindbaar zijn in Google-zoekresultaten.