DW WebDesign Logo website

Wat ik doe

WordPress ontwerp

WordPress biedt een krachtig webplatform waarmee men eenvoudig een volledig functionele website of blog kan creëren.

Oorspronkelijk ontwikkeld als een blogsysteem, heeft WordPress zich geëvolueerd tot een veelzijdig contentmanagementsysteem met een uitgebreid scala aan functies, mede dankzij de veelheid aan geïntegreerde plug-ins, widgets en thema’s.

Het benutten van de veelzijdigheid en mogelijkheden van het WordPress-platform beperkt de ontwikkelingstijd, wat resulteert in kostenefficiëntie.

Ons voornaamste streven is om betaalbaar webdesign te leveren zonder inbreuk te doen op kwaliteit. Wij willen op een kostenefficiënte manier aantrekkelijke en functionele websites ontwerpen, opdat onze klanten kunnen genieten van een professionele online aanwezigheid zonder een zware financiële impact.

WordPress plug-in

Wij zijn in staat om efficiënt en kosteneffectief kwaliteitsvolle websites te ontwikkelen door gebruik te maken van hoogwaardige WordPress-thema’s en plug-ins. Ons team configureert, optimaliseert en selecteert de meest geschikte plug-ins om extra functionaliteit te bieden binnen de context van onze thema’s.

Onze verzameling plug-ins omvat zowel gratis WordPress Codex-plug-ins, zoals Contact Form 7 en WooCommerce, als betaalde plug-ins van platformen zoals Codecanyon en Gravity Forms. Door zorgvuldig te kiezen uit deze bronnen, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die voldoen aan de unieke behoeften van de klant.

Of het nu gaat om het verbeteren van de gebruikerservaring (vb herkomst en aantal bezoekers van uw website opvolgen), het toevoegen van e-commercefunctionaliteiten (vb creatie van een webshop), wij streven er naar om onze websites niet alleen visueel aantrekkelijk te maken, maar ook functioneel en responsief. Door gebruik te maken van gevestigde WordPress-thema’s en een doordachte selectie van plug-ins zorgen we er voor dat de klant beschikt over een website die niet alleen snel en kostenefficiënt wordt gebouwd, maar ook voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Website support

Voor uitgebreide aanpassingsopties aan uw website bieden we optioneel ondersteuningsbundels aan.

Denk hierbij aan diverse opties, zoals:

– Tekst- en afbeeldingswijzigingen aanbrengen
– Het toevoegen van nieuwe pagina’s met aangepaste opmaak
– Creëren en opmaken van blogpostpagina’s op uw website, inclusief het maken van bijbehorende headerafbeeldingen
– Aanpassingen aan het menu
– Het toevoegen of aanpassen van formulieren
– Integratie van een nieuwsbriefmodule
– Toevoegen en configureren van een Facebook-likebox of Instagram-feed
– Implementatie en configuratie van nieuwe functionaliteiten via plug-ins

U hebt de keuze uit verschillende ondersteuningsbundels, waaronder pakketten van 5, 10 of 20 uur. Door het aankopen van een bundel geniet u van een voordeliger uurtarief. Na elke aanpassing ontvangt u een overzicht van de gebruikte tijd en de uitgevoerde werkzaamheden.

Let op: indien u zelf aanpassingen aan uw website maakt, kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten. Wij staan echter klaar om u te assisteren bij het herstellen van eventuele problemen.

Website onderhoud

Een goed onderhouden WordPress website is essentieel om optimale prestaties en veiligheid te garanderen. Ons onderhoudscontract biedt een uitgebreide service, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor het up-to-date houden van verschillende aspecten van uw website. Het contract omvat:

1. Updates van uw WordPress versie: we zorgen ervoor dat u altijd gebruik maakt van de nieuwste WordPress-versie, waardoor eventuele bugs en kwetsbaarheden uit oudere versies worden geëlimineerd.

2. Updates van uw thema of pagebuilder:  het actueel houden van uw thema of pagebuilder is van groot belang voor een soepele werking en een modern ontwerp van uw website.

3. Updates van uw plugins:  we voeren regelmatig updates uit van alle geïnstalleerde plugins, waardoor de functionaliteit wordt verbeterd en beveiligingslekken worden gedicht.

4. Back-ups van uw website:  we maken regelmatig volledige back-ups van uw website. De laatste back-up wordt extern opgeslagen, zodat uw gegevens veilig zijn in geval van onverwachte problemen.

5. Verwijderen van onnodige thema’s: overbodige thema’s worden opgeruimd om de veiligheid en prestaties van uw website te optimaliseren.

Ons onderhoudscontract biedt extra zekerheid door:

– Na elke support aanpassing: direct na elke aanpassing die wij voor u uitvoeren, wordt een backup gemaakt om de recente wijzigingen veilig te stellen.

– Vóór elke WordPress versie update: voordat we een WordPress-versie bijwerken, wordt een backup gemaakt om eventuele complicaties te voorkomen.

U kan genieten van ons uitgebreid onderhoudscontract voor slechts € 39,00 per maand. Een bijkomend voordeel is dat bij het afsluiten van dit contract, de jaarlijkse licentiekosten van € 79,00 komen te vervallen.

Disclaimer:  Belangrijk om te vermelden is dat ondanks onze zorgvuldige aanpak, wij niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor hacks die mogelijk toch plaatsvinden. Hacks kunnen door verschillende factoren worden veroorzaakt. Indien uw website onverhoopt wordt gehackt, brengen wij u direct in contact met een technisch specialist die uw website grondig kan opschonen en beveiligen. Uw gemoedsrust staat bij ons voorop.

Responsieve WordPress-websites

Onze WordPress-websites passen zich direct aan aan mobiele apparaten, zoals iPhones en iPads, dankzij het gebruik van responsieve thema’s. Dit niet alleen zorgt voor een vlotte gebruikerservaring op verschillende schermformaten, maar het biedt ook aanzienlijke voordelen op de lange termijn, zowel in tijd als kosten.

De responsiviteit van onze websites opent de deur naar flexibiliteit en gebruiksgemak. Het stelt gebruikers in staat om naadloos te navigeren op verschillende apparaten, waardoor de toegankelijkheid en bruikbaarheid van de website worden vergroot. Dit is niet alleen van cruciaal belang voor het aantrekken en behouden van bezoekers, maar het draagt ook bij aan een positieve merkervaring.

Een bijkomend voordeel van het hebben van een responsieve website is de mogelijkheid om het als een tijdelijke oplossing te gebruiken voor een mobiele applicatie. Het biedt een handige manier om een concept te testen voordat er aanzienlijke investeringen worden gedaan in een op maat gemaakte toepassing. Dit stelt bedrijven in staat om de markt te verkennen en feedback te verzamelen voordat ze zich volledig engageren in de ontwikkeling van een specifieke app.

Bovendien waarborgen wij de compatibiliteit van al onze websites met de meest gangbare webbrowsers, waaronder Chrome, Firefox, Safari, Edge en Opera. Dit zorgt ervoor dat uw website consistent en probleemloos functioneert, ongeacht de browservoorkeur van de gebruiker.

Kortom, met onze responsieve WordPress-websites bieden we niet alleen een hedendaagse en gebruikersvriendelijke ervaring, maar stellen we ook bedrijven in staat om flexibel te experimenteren en te groeien in het digitale landschap.