DW WebDesign Logo website

Is een website wel nodig naast social media?

Een veelgestelde vraag: “heb ik wel een website nodig als ik al zoveel volgers heb op Instagram of Facebook en daarmee al veel potentiële klanten kan bereiken? “

JA, ondanks succes op sociale mediakanalen blijft een website essentieel voor elk bedrijf. Sociale mediakanalen zijn vluchtige fora die perfecte triggers zijn, maar waarvan bezoekers ook snel wegklikken als ze niet vlot genoeg voldoende informatie vinden.

Een eigen website is veel standvastiger. Het vormt de enige zekerheid dat je online aanwezig blijft, ongeacht de populariteit van andere platformen. Bij een goede vindbaarheid via Google en ander zoekmachines wordt de aandacht ook onmiddellijk op uw bedrijf gevestigd én kunnen klanten alle nodige informatie vinden. Reviews kunnen ook gemakkelijk worden geïntegreerd, ook dit vergroot de geloofwaardigheid van uw bedrijf.

Investeer dus in een eigen website en zorg ervoor dat deze regelmatig wordt bijgewerkt! Dit biedt de garantie dat u op lange termijn online zichtbaar blijft en samen met uw website mee kan groeien. Gebruik sociale media om bestaande klanten op de hoogte te houden van recente ontwikkelingen en om nieuwe, potentiële klanten te teasen en ze zo naar uw website te leiden.

” FAQ

Waarom laat ik mijn website bouwen bij DW WebDesign?

Aangezien we veel ervaring hebben met het maken van websites en hosting, hebben we al veel websites gemaakt. We werken samen met jou aan de website, waarbij we regelmatig overleggen over het ontwerp en jouw doelen en wensen.

Hoe kan ik er zeker van zijn dat DB WebDesign mijn wensen begrijpt en in staat is om de perfecte website voor mij te maken?

We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we uitgebreid jouw wensen en bedrijfsbehoeften bespreken. Je kunt erop vertrouwen dat we blijven werken totdat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Wat kost het laten maken van een website bij DB WebDesign?

We begrijpen dat de tarieven die door verschillende ontwerpers worden gehanteerd voor het ontwikkelen van een website sterk kunnen variëren. Wij geloven echter dat kwalitatief webdesign niet per se buitensporig duur hoeft te zijn. Onze onderscheiding ligt in onze transparantie wat betreft de kosten.

Kan ik, nadat de website live is gegaan, zelf wijzigingen aanbrengen?

 

Ja, dat is zeker mogelijk. Bij ons krijg je een eigen login waarmee je volledige toegang hebt tot het aanpassen van teksten op je website. Hiermee kun je gemakkelijk en snel de inhoud van je site wijzigen naar jouw wensen.

Waarom is hosting noodzakelijk en wat doet het voor mijn website of applicatie?

Het internet ontstaat niet uit het niets; elke website bevindt zich op een server of in de Cloud, als een digitale harde schijf. Zonder hosting komt je website niet tot leven op het web. Wij beheren onze eigen hosting, waardoor we de controle hebben over de toegankelijkheid en het succes van jouw online aanwezigheid.

Hoe kan ik contact met DB WebDesign?

Neem gerust contact met me op via WhatsApp, e-mail of telefoon. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om productinformatie, ondersteuning of andere zaken, ik ben hier om je te helpen. Kies de contactmethode die het beste bij jou past, en ik zorg ervoor dat je snel en adequaat wordt geholpen. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

Kan ik mijn website laten aanpassen bij DB WebDesign?

Heb je je eigen WordPress-website gebouwd of heb je er een laten maken, maar ben je niet helemaal tevreden? Heb je hulp nodig van iemand die de nodige expertise heeft? Ik bied website-ondersteuning voor WordPress aan. Je kunt mij inhuren voor één of meerdere uren, en samen kunnen we bekijken hoe we jouw website kunnen verbeteren. Neem gerust contact met me op, en laten we samen een passende oplossing vinden voor jouw website.

Is het tijd voor een nieuwe frisse website?

Wij vinden het belangrijk om samen met jou naar de beste oplossingen te kijken en streven altijd naar een eerlijk en transparant advies. Voordat we een offerte opstellen, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Op deze manier willen we zekerstellen dat we jouw wensen en behoeften volledig begrijpen. Door pas na deze kennismaking een offerte te presenteren, zorgen we ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan, want transparantie staat bij ons hoog in het vaandel.